

## Agenda for IHPBA General Assembly Monday 18 January 2021, 13.00 – 14.00 hrs, via Zoom Webinar Chair: Professor Martin Smith

1	Welcome and President's Report	10 minutes	M Smith
2	IHPBA 2020 Distinguished Medal Award Announcement	13:10 5 minutes	M Smith
3	<ul> <li>Nominating Committee Report</li> <li>New officer and committee updates</li> <li>Vote to appoint new officers and committees</li> </ul>	13.15 5 minutes	O Imventarza
4	<ul> <li>Secretary General's Report</li> <li>Website and myHPB</li> <li>Chapters</li> <li>Membership</li> <li>Vote to accept revisions to Bylaws</li> </ul>	13.20 5 minutes	K Conlon
5	IHPBA Foundation	13:25 5 minutes	C W Pinson
6	Treasurer's Report	13.30 5 minutes	W Jarnagin
7	HPB Journal Report	13.35 5 minutes	S Wigmore
8	<ul> <li>Virtual World Congress 2020 Report</li> <li>Presentation of Best Oral, Video, Poster Awards</li> </ul>	13.40 5 minutes	C Christophi
9	World Congress 2022 Update	13.45 5 minutes	W Chapman
10	<ul> <li>Update on IHPBA 2026 host city</li> <li>Vote to delegate approval of IHPBA 2026 host city to IHPBA Council</li> </ul>	15.50 3 minutes	M Smith
12	Any other Business	13.53 2 minutes	M Smith
13	Handover of Presidency	13.55 5 minutes	M Smith
	Meeting Closed	14.00	